halloween

vad ska du göra för mys på halloween?:)

gratis godis. bli medlem!


Kladdkaka

Kladdkaka
ugn: 175*
tid: 15-25 min (beroende på hur kladdig du vill att den ska vara)

Du behöver:
150 g smör
2 ägg 
2 dl socker
2 tsk vaniljsocker
4 msk kakao
1 1/2 dl mjöl

1. smält smöret. Blanda alla indrigenser förutom ägg och smör. blanda noggrant. Tillsätt sedan det smälta smöret och äggen. Blanda så att det inte finns några klumpar.
2. smörj en kakform
3. häll i smeten i formen, stoppa in i ugnen i ca 15-25 min. Färdigt!

två veckor sen nu,

Och hur mysig kväll hade inte jag igårkväll då? Herregud va kul vi hade, först exploderade moas platttång, och kanske 10 minuter efter så sprängdes soda streamen, blond Andrea som skulle göra dricka, och hedde i saft elr hur de va. Och massa glas spilldes ut på golvet, Amanda, Moa och Andrea hade kul, typ klottra ner hela Isabelles ansikte. Också träffade vi nån från göteborg, som hade ringt Moa. Han sa att han va snygg, men fyfan vilken mardröm det blev när vi fick se han, hahah! Idag blev det kyrkan, ah hur dryyygt var inte derå? Satt där i en och en halv timme!! Nu ska jag kila och hämta lite saker, sen myspysa med min brutta:)
-två veckor sen nu

mmm, ge mig sömn

å hej å hå, vilken jävla natt. morsan kom hem till slut, så jag och Andrea drog och mötte Emelie, Isabelle, Alice och Matilda. Sedan gick vi till Andrea, det var ett fullt ös hela kvällen/natten. Era jävla busfrön! Inte blev det mycket sova iallafall.. Idag när alla hade dragit hem från Andrea, drog jag och hon först hem till mig och fixade oss lite, efter det drog vi ner på wirkströms och fikade, helt okej personal där. Fick gratis dricka!! snart kommer Moa, Amanda och Isabelle hit:) Blir väll att mysa till högsta grad. Seeeees, pusss!

mmm lov<3

Faaan vad segt det går! Sitter och laddar ner photoshop igen, sist hade jag laddat ner nån skit som försvinner efter 30 dagar, nån test;p Så laddar om ett nu, hoppas bara det inte blir nå virus! Nu vill jag bara att mamma ska komma hem så jag kan kila ut med mina flickor, ska snart lägga ungen också, är barnvakt. Haha, men vad gör man inte för att tjäna pengar? Längtar grymt mycket tills nästa helg också, då drar jag till Stockholm med älsklingen! Vi kommar ha grymtkul sötnos! Idag fick vi till baka våra prov också, fick g på no:n och Therese den tönten fick mvg.. Jag fick g på omprovet, man kunde ändå inte få mer än g när det var omprov;s annars hade jag fått vg;; Ashärligt med lov nu också! Bara slappa hela veckan, inte plugg & framförallt slippa kliva upp kl 7. Det bästa med skolan är fan loven, haha:) msnnnn?

-you are my angel

dagens outfit;>

tisdag

puhhh, kom nyss hem från träningen. känner att jag har en massa plugg att göra just nu, har prov imorgon i spanska har inte gjort ett piss, sen på torsdag så har jag omprov i so.. har blivit larmad, men jag känner verkligen att jag inte orkar göra nånting just nu, men jag måste nog det iallafall. den här dan har vart rätt ok, fick hjälp hur jag skulle kunna klara so provet osvosv, på torsdag har jag akut utvecklingssamtal. och fyfaaaan vad jag saknar andrea nu, känns som om vi inte har vart med varann på år, dock träffades vi i söndags sist menmen. nu vill jag bara åka iväg till ett varm land, grekland eller turkiet skulle inte skada just nu=) men aja, tror nog att jag måste börja plugga lite nu så jag hinner glo lite tv eller nåt sen, haha;; seeeees=) take me away, mmmmm, det är helt ok om du fyller på min mobil med

måndag


RSS 2.0