måndag

uscha uscha uscha! nu börjar en ny vecka på skolan. eller har börjat. idag så har jag mest softat hemma bara, vaknade, duschade stack till skolan. sen hade vi mentors-tid första passet, sen fick vi tillbaka våra prov idag på spanskan:) haha, gick bättre än vad jag trodde faktist. sen på luchen skulle jag till grannen och göra ett jobb, gå ut med tre söta chivavor, eller vafan de heter, små sötis hundar iallafall:)), men då var dom inte hemma. drog hem innan sista lektionen , va allmänt trött. då gjorde jag varm choklad asgott!!=) snare så åkte jag och mats upp till öbacka, skulle köpa badminton rackert och skor. ska pröva allt imorrn ; sen har jag bara myst på hemma, sett på andra avenyn och bara tagit det lugnt:)

b1

Amen tjenare då!!! Kan börja med och säga att jag är astrött, fast bara klockan är tio över tio.. Ska berätta lite kort om helgen ;p Börjar med i Lördags, Vaknade med att b1 ringde och väckte mig typ halv tio, sen så klev jag upp lagade mat, stuvade makaroner och köttisar :DD Senare på dan så kom isabelle till mig, vi cyklade upp till höga de va nån cup. Där träffa vi b1 mfl. Gud vad jag gjorde bort mig, var inne i omklädningsrummen på höga, sen så knacka de på dörren. (de va nå hockey killar), Oså när jag öppnade så råka jag smälla till en kille med dörren, så han ramla och börja blöda i munnen typ; ( förlåt alexander ). hah. Också så ramla jag på läktarn.. Senare på kvällen så drog jag och b1 ner till donken, jag köpte varm choklad, + att jag fick gratis glass i den;; b1 köpte en liten hamburgare, för dom som vill veta. På kvällen så drog vi upp till per , vi busade lite ;; hahah. Fyfan va kul de va! Sen kom hennes morsa o hämta oss, sen sov jag hos henne :) Söndag , idag. Vaknade med att b1 väckte mig 9.22 om jag ska va exakt.. Drog upp till höga vid tio och kollade på AIK's match. Där träffa vi massa sötisar! Man kan säga att jag har vart på höga hela helgen typ haha, sen nu ikv har jag och b1 vart hos per. Jag och b1 cyklade hem :) Haha, lessnar seriöst aldrig på bruden! ,

iloveu

om man ska beskriva kärlek med ord, hur gör man då? andrea näslund, vad vore ett liv utan dig, du är min andra halva, min bästa vän, mitt allt. du är den som alltid finns, den jag pratar om allt med, exakt allt. det jag vet , det vet du. jag älskar dig så otroligt mycket, jag vet inte vad jag skulle göra útan dig. lova att du aldrig lämnar mig ? lova. du fattar inte hur mycket du hjälpt mig. varje gång jag vart nere har du hjälpt mig på topp, vi behöver bara kolla på varandra för att förstå.vänskap nonstop. allt jag säger till dig är så äkta,så otroligt många minnen vi har tillsammans. när jag är med dig har vi alltid så jävla roligt. jag älskardig sweetheart! andrea näslund.

14/9

jag måste börja med och säga att den här helgen har vart nästan toppen, har hittat på massor av skoj!=) i fredags efter skolan drog jag, Isabelle, Isabella,och Mirian ner till stan. Jag och Isabella kollade presenter till Jessica. Efter de så drog jag hem, senare på kvällen var jag med Andrea, tog cykeln och mötte henne ;; vi tog en sväng ner till stan, efter ett tag åkte vi bil med tre grabbar=) efter de så cyklade jag hem, det var skitkallt! aja, igår (lördag)efter jag hade vaknat så hoppade jag in i duschen, senare på dan drog jag och Isabella ner till stan, för att köpa present åt våran älsklings Jessica som fyllde 14=) det blev en foundation och björn borg trosor. På kvällen drog vi till Jessica, där va söta folk=) vi firade henne och hade allmänt kul, dock den sista timmen. tänker inte gå in på varför. Sen på kvällen vid 2-3 nångång så drog jag och Isabella ut och va med Oskar & Christian=) sen somna vi kanske vid halv 5 nångång;s idag har jag inte gjort nånting nästan, bara latat mig framför datorn och vart i kyrkan, haha ska konfirmera mig eller vare heter;p Andrea va så jävla klockren i kyrkan, hon: jossa, vetu varför bänkarna är så hårda och osköna? jag: haha nej ? hon: för att man inte ska somna . HAHHA fyfan vad jag garvade, men nu ska jag dra och göra lite nyttta, seeees=)

RSS 2.0