Happy new year

GOTT NYTT ÅR kära läsare!!!

HELP

sitter med dammsugaren som försvar och slagit in 112 på mobilen.. Någon är i mitt hus, jag är nästan säker.. Jag är RÄDD, hjälp mig någon???? Om jag dör så älskar jag er, inte alla men dom flesta.
HEjdo

hope, hope, hope


me and my grandma

=!)#()#="

ÅÅÅÅåååh "#¤%&/()=(/&RF%GU(U% :@@@ så arg är jag!!!

du kommer aldrig mer vara ensam

Vaknade väääldigt tidigt imorse, som alla andra helger TACK vare min sis...  Åkte och solade med Mats, sen kom Josefin till mig. Hade inte träffat henne sen i somras! Vi spenderade kvällen framför tv:n med Pontus och Fredrik. Vi hann även med russinleken, och gissa vem som vann!?!? vavavavav





Skitbra kvallE på bildN elleh hur dååEee?
(till vänster, jag, josefin)

merry x-mas!

GOD JUL OCH GOTT NYTT ÅR!!
vad har ni fått i julklapp? Jag fick bland annat, En ny telefon: Htc diamond tuch, presentkort, pengar, skor, handduk osv:) Nu är det bara 1 år kvar tills julafton igen, heheh! Längtar tills mellandagsrean, wihoooo!

i will follow you into the dark

I Söndags följde jag med Petra till birsta, den här tröjan från h&m följde med mig hem!
Endast 49:50 kr!!


christmas gift from Petra



23/12

Dan före Dan. Imorgon är det julafton, wihooo!
Jag tycker att December månad har gått alldeles för fort..
Men rätt skönt, om åtta dagar är det nyårs afton. Starten på något nytt, 2010 ska bli mitt år.

lovely clothes


Alla dessa godheter kommer från Monki, säger bara två ord GIVE ME

studded bracelet


Maria tipsade mig om dessa godheter! Jag blev förälskad i det första armbandet.
Endast 20 kr styck på dollarstore, rena kapen ju!!

*

Sitter på mitt rum, äter solrosfrön och dricker bubbelvatten! Jag har hittat en skitsnygg päls på H&M som jag bara måste ha!! Synd att jag är fattig, den kostar 800 kr.. nej nu väntar petra ouuups, brb puss

Monday

Började klockan 10 idag, försvov mig till tjugo i 10.. FYRA skoldagar kvar till jullov, TIO dagar tills julafton. Tiden går fan fort. Jag vill ha saker som börjar på s, sommar, smoothie, snötter, snappelsin, snarmchoklad och SKOR!!!
Idag åt jag på högakusten med familjen, mormor, moster och hennes kille. Vi firade mormor, jag käka upp mig för 1 månad, fifan vad GÖTT det var! Imorgon ska 8orna och 9orna ha turistmässa, få se hur lyckat det blir..
Nu ska jag sova, sova i 8 timmar och 20 minuter, vi ses!

if I could choose, i had not been here today

Dagen börjades med julbord på logen, vilket gillades! Nu sitter jag på mitt rum med Petra, äter nötter, mango och dricker vatten! Vi är nyttiga? BEACH 10 HERE WE COME!

party dresses


nelly 449:-                                forever21 ca 320:-


forever21 ca 290:-                    ginatricot 299:-


23:15

Jag börjar klockan 07.00 imorgon bitti.. Det känns inte så bra, frågan är om jag kommer ta mig upp (?!?!???!)
Morgondagen består utav luciafirande, ska lussa hela dagen! Lite jobbigt, men vad gör man inte för (klass)pengar?
Nej, nu måste jag sova.. Gnatttttt

photos from today







bilder sen nobelfesten idag

***

Fick reda på lite provresultat idag, det gick rätt bra faktiskt. Har inte gjort så mycket idag, var med Jessiko och Magnos ett tag. Imorgon börjar vi klockan 11.15 SKÖNT! Det är nobelfest på skolan, har inte fattat riktigt vad det är än.. Men man skulle tydligen vara finklädd, graciooo jag som inte har några "finkläder" hemma hos pappa. But who cares? Sedan avslutar jag skoldagen med ett matteprov, toppen. Jag kommer spika, verkligen..

give me this please


brandos 799 kr

holy moly 599 kr

pretty woman


i remember every word you said


black clothes with white shoes and jewelry

baby we can do it, do it all night




mog1

fyfan vad less jag blir, fattiga baxartattare
jag är aaaaaaaaaarg

never let me down

Började dagen med matte, efter den hade vi två timmars hemma arbete. Följde med Matilda hem då, vi åt nudlar sen gick vi och la oss, SOV i en timme, det var sköööönt! Sista lektionen hade jag friskis och svettis, det gillas! Nu sitter jag med några trevliga, få se hur kvällen slutar. Just nu har jag inte en blekaste av vad vi ska göra.. hejdooo

bad memories

Uscha, jag börjar torka bort här i bloggvärlden.. Men har rätt mycket plugg och träningar nu så hinner inte med att blogga! Igår ramlade jag på skolan och skrapade upp båda knänen, benet och händerna.. HEHE. Inte så lyckat. Idag har jag besökt MP, efteråt gick vi ner till waynes. Sedan vidare till teatern för information om snuskiga äckliga nät-gubbar, det var muchoo intressantooo. från 18-19.15 tränade jag badminton, sedan blev det en springtur med bella. Sen en promenad hem. Nu väntas ett skönt varmt bad, med en massa plugg! Hööööörs

RSS 2.0