presentkort på hm, kissie är såååå generös!

Kissie är så generös! Hon ger bort 2000kr på h´m, ja ni hörde rätt! Tryck bara på länken HÄR och kom till hennes blogg direkt=) kanske inte så stor chans att just jag vinner, men man får väl hoppas;)

sommar sooool

Tänk dig att du ligger på stranden, hör hur vågorna brusar mod sanden. Det hettar av värme.. Du dricker ett iskallt glas med vatten. Äter jordgubbar, smultron.. Tänk dig om det vore sommar nu! Fan vad skönt!! Jag längtar som bara den!

Sov inte så bra inatt, vaknade flera gånger under natten, jag hatar verkligen när folk ringer och väcker en, det ringde en gång vid 5 då det var nåt anonymt samtal, ofta man inte sover då?!! Hur som helst vaknade jag kl 8, var peppad att träna, vilket inte mamma var... Gick upp till Tanja och käkade frukost. Sen drog vi ner på stan, vart inte så värst mycket shoppandes. Men det blir en sväng in till Sundsvall till veckan med Emzi skulle jag tro=)
Jag köpte iallafall:

2 par jeans (cheap monday)- weekday
1 vitt långt linne- gina tricot
1 röd cardigan- gina tricot
1 svart kort kofta- gina tricot

fredag

Tjena mitt bena=) Kom nyss fram till Stockholm, sitter i Tanjas lägenhet och väntar på gó mat:) Tacoooos=D bilresan gick bra, sov lite på slutet, jag som aldrig brukar kunna sova i bilar??????????!! Vi har hyrt en skitmysig lägenhet här. Och hyrt nån pool med bastu, också fanns det träningslokal, så nu vet ni vad jag gör ikväll=) Imorgon blire att åka in till stan och shoppa:D Måste tilllägga att hon har nå jävulskt skönt tangentbord! (stavning?)

torsdag

Tog nyss ett varmt skönt bad, det behövdes. Verkligen!
Åh vad statistiken har sjunkit! Fast det kanske är för att jag inte skriver så intressant;p
Idag hade vi bara två lektioner, No och Musik, eller vi hade tre om man räknar med läspasset.
Dock var jag inte med på det, för jag hade Skol If.
Vi fick gå hem kl 12 och skriva So arbete. Inte för jag gjorde det men.
När Lina slutade drog vi ner och käkade på subway=) Godare än förväntat faktist.
Jag har tränat inprincip hela kvällen, först badminton, sen sprang jag en sväng när jag kom hem:)
Duktig jag känner mig! hah.
Och internet har strulat ända sen jag kom hem, msn loggas ut hela tiden, blir så less!!
Jusste vi fick plastpåsar på badmintonen som vi ska sälja, nån som är intresserad? hahah.
Imorgon bitti nångång så åker jag till Stockholm och befinner mig där hela helgen! Om en stund ska jag titta färdigt på "a walk to remember"  verkligen skitbra film, Värd att se!
pusspåer:*


onsdag

Skriver ett snabbt inlägg. Idag efter skolan drog jag med Lina hem till henne, vi bakade och hade det allmänt mysigt=) Sen när jag kom hem kokade jag ihop lite gröt,. Jag ska upp till backen med Ida och Emelie, ganska snart skulle jag tro=) Väntar bara på att Ida ska höra av sig att dom börjar närma sig:)) Men nu ska jag rusa iväg, fixa lite och så! Ni vet hur ni når mig (mp)

imorgon kanske det vänder, vem vet












bättre sent än aldrig

         

26 januari

Tjena mitt bena! Sitter hemma hos Isabelle, hon sitter framför tv:n och spelar nåt fotbolls spel, det verkar inte gå så bra för henne... hehehe. Igår gick jag och la mig 10, tänkte att jag skulle vara pigg imorse. Men inte kunde jag somna, låg uppe till sälert 12 innan jag somnade, och den där jävla traktorn som var utanför huset hela natten, den gjorde ju så att man verkligen inte kunde somna. Imorgon ska jag träna, som att jag längtar!! Men nu ska jag ut och springa med sötnosen!
Puussss<3


no more tears for you~





blogghjälp!

hur ändrar jag text/färg till rubrikerna i menyn?

leta upp detta i stilmallen

.navheader {
font-family:  lucida calligraphy; (här ändrar du typsnitt)
font-size: 17px;  (här väljer du storlek på rubrikerna)
font-weight: bold;
color:  #FFFFFF; (och här ändrar du färg på rubrikerna)
padding:5px 5px 0px;
margin-bottom:0px;
background-color:#FFFFFF; (om du vill ha en annan bakrund där rubrikerna är)
text-transform: uppercase;
}


____________________________________________________________

hur ändrar jag rubrikerna i inläggen, färg/typsnitt osv?

leta upp detta i stilmallen

/** Entry headers **/
h3 {
background: #FFFFFF; (om du vill ha färg i inläggen, byt då färg här)
font-family: lucida calligraphy; (här ändrar du typsnitt till rubrikerna i inläggen)
font-size: 25px; (storlek)
font-weight: bold;
padding:10px 10px 10px 0px;
color: #C900C9; (här ändrar du färgen)
margin: 0px 0px 10px;
text-transform: uppercase;
text-align: center; (om du vill ha rubriken till vänster skriv då, left.)
}

§


24/1-09 lördag


Hejhej, först idag vart det stan med Isabelle och Elin! Jag köpte ett ljusrosa nagellack för 30kr, och en c-energy ansiktsmask för 60 kr på rean, köpte dessa saker på Åhlens. Det var massor av rea på smink och nödvändiga saker; Jag skulle köpa ett mineral puder som Lina köpte igår, men då hade hon såklart köpt den sista!


Jusste det är 11 månader kvar till julafton också:D

!!

Följ min blogg på bloglovin!!=))


GRATIS GRATIS GRATIS

Gratissms:

Du får två st gratis sms varje dag, helt gratis!! För varje medlem du värvar så får du fem krediter= fem st gratis sms.
TRYCK HÄR FÖR ATT BLLI MEDLEM!!


Gratismakeup:

Bli medlem!! När du tjänat dina första 400p så får du ett present kort på 150 kronor på Kicks, Åhlens eller H&M!
Tveka inte allt är gratis. TRYCK HÄR FÖR ATT BLI MEDLEM!!

Gratisgodis:

Super enkel sida! På Gratisgodis.se kan du samla gratis godis genom att delta i tävlingar, erbjudanden, undersökningar, skriva om dom i din blogg och mycket mer. Det är gratis att bli medlem och du samlar snabbt på dig godis. Som medlem får man två st godisar från början. Jag är redan inne på min andra leverans! Lycka till!
TRYCK HÄR FÖR ATT BLI MEDLEM!!

källa: gratisgodis 

Fort minor- Where´d you go






vad hände med menyn?

Vad hände med menyn? Jag skulle lägga in "blogglovin" på bloggen. Bloglovin kom inte med och menyn flyttades längst ner.. Hur får jag upp den? Nån som kan hjälpa?=)


otroligt

Har suttit och kollat igenom massor av bloggar dom senaste timmarna. Allt från aneroxi (stavning??) till bloggdesign. Det är helt sjukt vad lite dessa ungdomar äter, dom skriver att dom får äta max 400-800 kcal om dagen + tränar dom skiten ur sig. Fattar inte hur dom orkar;o Också sitter deras vänner och peppar dom till bantandet. Tycker så synd om dom, att dom ser så grymt mycket fel på sig själva när dom ser ut som en tändsticka! Försök sök hjälp, innan det är försent!! Hittade iallafall en bra bloggdesign som jag har fastnade för! < tryck på länken>
Är hur trött som helst, sömn är det jag behöver just nu! Men måste bara vänta på ett par låtar jag ska få, sen blire att sleeepa!

vakna upp ur drömmen,
det finns inget att göra åt saken.

21/1-09 onsdag

snö kallt jobbigt
jag fryser

Ska titta på andra avenyn nu, som jag missade igår.
Tjooobree


20/1-09 tisdag, ledig daaaag

Hejhej, sitter i sängen och gör inte så mycket. Väntar på mat, vid 18.00 ska jag på bingo med mormor och mamma;D;D haha!! Hoppas man vinner något=) Ikväll är det andra avenyn, men jag kommar nog få se det på datorn senare ikväll=)
Idag när jag vaknade och efter jag hade duschat så gick jag upp till bella, vi lagade mat och kikade på tv. Sen runt 1 åkte vi till blåsippan, jag hade tid för att fixa ryggen. Har vart där säkert 7 gånger nu, och inte blir det nå bättre! Nu ska jag fortsätta packa, pussss

jag älskar dig


my angel













miss

when I look back, I see only the rain that falls..

film






Tittade nyss på "jersey girl". Jag har sett den en gång tidigare också. Den är verkligen bra tycker jag, jag rekomenderar att ni ska kolla på den. Jersey girl är en komedi/drama film.

kexis


I MITT HJÄRTA!!!!!!!!!
I MITT HJÄRTA!!!!!!!!!
I MITT HJÄRTA!!!!!!!!!
I MITT HJÄRTA!!!!!!!!!


Enligt mig är inte kexchoklad godis, det är ju bara som rån med choklad över?!?!?!?!!?!?

färga håret

Igår färgade jag håret på mig själv, för första gången! Förväntade mig att resultatet inte skulle bli så bra.. Färgen skulle sitta inne 40 min, jag sköljde ut den efter 25 min. Men det vart nog hyffsat ändå:) Jag använde hårfärgen "mood 10 mörkbrun". Det som fick mig att välja just den färgen var för att Jessika använder den när hon färgar håret och jag äääälskar hennes hår!

15/1-09 torsdag



jag är säker på att vi ses nog en dag.

14/1-09 onsdag

Yeees, nu har andra avenyn börjar igen:) Eller, det började igår. Det går på Tisdagar kl 21.00 på svt1. Idag har jag inte gjort så mycket, bara vart hemma! Också får jag inte följa med till umeå säger doktorn, pga ryggen.. Bara för jag nyss har börjat träna igen;s kul-.-

11/1-09 söndag

Hejjj, jag hade det skitmys med Jessika igår! Vi lanade, hehe! Idag har vi inte gjort så mycket, bara lanalanalana, och käkat en pommes på frasses!(Y) Jessikas pappa är rätt ball tycker jag, han fyllde år igår också=) Imorgon är det skola, jag längtar inte=( hehehe, orkar inte skriva mer nu, pysss

lane

Sitter hos Jessika, vi har laaaan lalllala! Hahha

tjejen är söt.


10/1-09 lördag

Hejhej, ligger i sängen har precis börjat städa upp lite på rummet=) Om ett tag kommer Petra och Andreas skulle jag tro, jag och Petra ska slinga håret på han, ljusa slingor=) Det kommer bli skisyggt tror jag:) Vaknade runt 1 idag, skit trött var uppe läänge igår. Käkade pizza med Marcus och Lotta. Tog fram min urgamla datot också, vart förvånad att den ens gick att starta! Segare dator har jag aldrig vart med om, det finns windows msn på den, går inte ladda ner nå ny msn eller nånting;p tur att jag har den här också! Mamma kom nyss hem med tränings saker till min rygg, så för hoppningsvis så blir den bättre nu, jag hoppas det iallafall, för ska till Umeå nästa helg och tävla med badminton:) Men nu ska jag fortsätta fixa lite saker, pusspuss.
Jusste det vart ingen Petra och Andreas ikväll, det blir imorgon istället=)


l o v e .





TIDSFÖRDRIV

Just nu:
Ska du: fördriva tiden.
Lyssnar du på: brors musik
Väntar du på: bättre tider
Önskar du: en önskan
Tänker du på: när isabelle ska sätta på sin telefon
är du trött på: att ha tråkigt
är du rädd för: dig
längtar du till: sommarn!!!
Sparar du till: inget just nu:)
gillar du alkohol: bäst att va nykter=)
Röker du: nej
favorit parfym: åh, det är många!
Gillar du att tvätta: haha, har aldrig gjort

Din framtid:
Barn: det hoppas jag
Giftemål:
vad vill du arbeta med:
Var vill du bo någonstans:


Tror du på:
Gud: oja
Mirakel: oja
Aliens: oja
Magi: oja
Himlen: oja
Änglar: oja



Favorit:
mat: stuvade makaroner, lasagne, tacos=))
dryck: trocca
låt: mååånga
land: grekland=)
sak/er att göra: träna och umgås=)


Övrigt:
Är du glad nu: är jag vell
Var du glad igår: ohrå
Ett land jag helst vill besöka: thailand, bahamas:D:D


9/1-09 fredag

Tjenaaare, sitter i soffan och myser med lillasyster. Hon sitter och bläddrar runt med tv dosan. Nu hittade hon nåt hon ville se på, musse pigg och kalle anka. hahah! Nån som har nå planer för vad som händer ikväll?:)

take me away




If I had three wishes,
I would just use one

8/1-09 torsdag

Hejhej, nu börjar det bli ordning på bloggen! Tack Maria:) Idag efter skolan åkte jag och mamma ner på stan och köpte ett par nya skor, gud vad less jag blir! Det finns inga snygga skor i härnösand, och så fort man hittar så är det fel storlek.. Men hittade ett par till slut iallafall, billiga halva rea priset 99:50 kr=) Dom får duga tills vidare! Ska snart åka upp tll öbacka och kika lite på min träning, ska testa shorts och tröja också! 


its hard to smile, easy to cry

tänk dig att ständigt vakna upp med ett leénde på läpparna.
att känna godmorgon världen idag är en ny dag.
jag tror nog aldrig att jag har haft den känslan,
kanske när man var mindre. men det var då.
jag har fösökt flera gånger att lägga allt bakom mig,
och börja om på nytt,
men aldrig har jag lyckats med det.
alltid har samma skit kommit upp igen,
gång på gång.
jag är inne i en annan värld, drömmer mig bort där allt är precis som förut.
inga tårar på kinden, inga trasiga ben. 
allt är så underbart bra där.
tänk dig om den världen skulle finnas, finnas på riktigt.
bilder bildar minnen, och minnen bildar tårar.

   ♥


,

ursäkta bloggen, håller på fixa den.

7/1-09 onsdag

Det vart inte så mycket skola för min del idag, gick hem efter första lektionen. Gick och la mig i sängen det första jag gjorde, slog på en film tittade, jag kollade på; another cinderella story. Den var bra, bättre än; a cinderella story. Man kan tro att dom hör ihop och att dom handlar om inprincip samma sak. Men det gör dom inte, iställer för när askungen tappar sin sko så tappar hon då istället en ipod. another cinderella story är mer i "nuläget" film om man säger så, mer idag. Den var helt okej, och jag tycker ni ska se den:) Har laddat ner lite andra filmer idag också. Måste ner på stan sen en snabbis och köpa nått slags gummiband man ska ha för att träna armarna och ryggen, det skulle behövas för min rygg.

skriver mer ikv om jag orkar, hejjjs


6/1-09 tisdag

Sjuuukt less nu! Imorgon börjar skolan, usch vad jobbigt! Jag minns när man vad liten, då man längtade tills skolan skulle börja, man var alltid lila pepp varje morgon. Varför kunde inte det ha stannat kvar? Vi gick ungefär 4 månader i skolan tills det blev jullov.. Det är nån månad kvar tills sportlov v. 9 tror jag att det var, och ungefär 5 månader kvar tills sommarlov. Såå man har ju det man längtar till;)

Idag tog jag och Isabella bussen till sundsvall, sen en annan buss in till birsta, rätt dåligt att inte bussen går direkt till birsta så man slipper hålla på att byta! Först trodde vi att man skulle ha för betaltd biljett för bussen in till birsta, och allt var stängt inne i sundsvall, bråsis vi fick!! Jag frågade nån tant om vi fick åka på hennes busskort osv, och det gick tydligen inte för henne.. Så då frågade jag en annan, och det var självklart vi fick det:D Fast sen insåg vi att man inte behövde ha för betald biljett, men lite kul vare! haha.
Sen när jag skulle köpa en jacka på stadium så slog dom in fel, så jag fick den 300 kr billigare;);) Helt död känner man sig i benen nu iallafall! Vart dock inte så mycket shopping, fanns nästan inget jag tyckte om! Jag som hade tänkt att ägna mig åt Oth hela kvällen, men det blir inge av! Nån hade dragit ut laddaren till datorn, så den var helt död och tankningen var inte färdig!

Dagens köp:
Blå kofta - vera moda
Röd stickad cardigan - vera moda
Röd dun jacka - stadium
smink - h´m

5/1-09 måndag


Tjenaa, dagen har jag spenderat hemma. Vaknade runt 12 gick upp, duschade och käkade lunch=) Kollade på 3 st andra avenyn avsnitt, så nu hänger jag med;) haha! Fortsatt att kolla på twilight, som jag började se igår. Nästan alla säger att den är så bra, men jag tycker faktist inte att det är den bästa film man sett. Sen runt halv 6, kom Frida till mig, vi såg på; heart break kid ; haha kung film;; Nu ska jag snart gona ner mig i sängen och titta på ;säg att du älskar mig; Hoppas den är bra, har faktist aldrig sett den:) Sen ska jag förmodligen se färdigt twilight om jag orkar.. Förslag på nå bra film?

~
jag vill inte va din dröm
jag vill va din verklighet.

lördag

( eller det kanske är söndag 02.19 ) heheh
Isabelle är min sängprinsessa, hon kom nyss upp med oboy, mjölk, digestive, och lite karra;;
och jag har sjukt ont i min mun, det är nåt jag är allergisk mot, eller så har jag C-vitamin brist.
Jobbigt är det iallafall.. Vaknade runt ett halv två, sen så träffade jag bella runt fem vid skolan,
Sen har vi bara vart ute, haft trevligt träffat lite folk osv:))) jusste, Oscar bjöd oss på mat idag,
heheh bf!!!!! Inte helt fel! Nu blire till att mysa med bruttan!

loves

fredag

Tjennna, haha casa är verkligen suverän pizzeria(Y) jag och bella var där och bessade en pizza,  vi köpte en dricka och delade på den, men efter ett tag kom en som jobbade där med en till dricka, som vi fick gratis:D Hhihi, sen när vi hade käkat färdigt så frågade jag om det fanns varm choklad, då sa han nej men att det fanns kaffe då frågade vi vad det kostade, 15 kr. Men vi fick det gratis:D:D hihi, älskar dig gullunge!
Imorgon blire sundsvall / timrå också skulle jag tro=)
'
pusssss/J


torsdag

GOTT NYTT ÅR!!!!!!

RSS 2.0