15:24

Plattade håret innan jag drog ner till stan, där mötte jag upp Isabelle och hennes mamma. Bella bara försvann så jag träffade Ida och Petra. Jag köpte en foundation på Lindex för 33 kr!! Billigt värre!!
Nu
väntar jag på att mamma ska kolla mailen, väntar på en jeansjacka! Hoppas att den kommer idag!





Heyy

Matilda åkte nyss, hon kom till mig runt 10. Vi gjorde inte så mycket, badade och pratade på bara!
Träningen gick bra, förutom att jag kräktes lite efter springturen.... Hade ätit för mycket mat eller nåt.
Imorgon ska jag till pappa, så har nyss packat min väska! Bara datorn som ska ner, men det får bli imorgon;)


Är det bara jag som inte gillar regnet på sommaren?

Träning!

Nu väntar en träning på ungefär; 2 h och 30 min.... SES

Shopping

I förregår tog jag och Jessika bussen ner till Sundsvall. Vart en hel del shopping, köpte allt på rean hehe! Vi mötte även upp Anton där, som var med oss ett tag!
Det här köpte jag:

 Ljuslila chinos: Gina Tricot
Jeans; Gina Tricot
Grönt linne: Gina tricot
Vit t-shirt med dragkedja på ryggen: Cubus
Blommig byxdress: Åhlens

Vit blus med snöre i midjan: Gina Tricot
Vit midje kjol: Gina Tricot
Ljusorange t-shirt: Lindéx
Blåa shorts: Åhlens
Vita shorts: Gina tricot
Blåa shorts
: Gina tricot
Spetstrosor: Cubus
Armband: Lindex
Hårsnoddar: Lindex


Anton v



ÄNTLIGEN

Nu har jag äntligen fixat till min dator, har fått en ny laddare + högtalare, även fixat till fläkten!! MMm underbart!

Design utlottning

Vill DU ha denna design?
TRYCK PÅ BILDEN FÖR ATT SE DESIGNEN!






Endast 1 får den! Så först den till kvarn;)
Jag byter uy texten samt alla bilder.
Allt du behöver göra är att:
• Vara den första som kommenterar detta inlägg.
Lägg till mig på bloglovin

SANNA HEDMAN FICK DESIGNEN
http://pphotography.blogg.se

Tjenaaa

Hej på er! Sitter och väntar på att mitt hår ska bli färdigt, jag håller på att slinga det! Ljusa slingor. Få se hur resultatet blir. Igår var jag på bilbingo, vann nästan 1000 kr.......

Och jag håller på att bli sjuk.. Jag har skitont i halsen och lite ont i huvudet.. Känns som att ögonen hänger på mig. Hoppas att jag blir frisk och kry snart!:)
Igår firade jag Emelie, jag och Isabelle köpte ett par trosor och nån hudkräm till henne.. När hon hade öppnat paketen så var det visst en kräm för killar, efter dom har rakat sig.. hahha. Jag fick paket av Emelie, underkläder! Skitsnygga!! Tack gumman!


Haha jag förra sommaren, lite fjortis man var............. LIte foundation på läpparna.... Hhaha

Hej dåligt samvete

Skulle inte ha ätit bullbiten och den där negerbollen...................................................

Fick post...

Tack farfar!!





 


Tjenaa

Gud vad det regnar ute! Jag vill ha sol, så man kan bada och sola! Är så less på detta väder! Uscha.

Igår var jag med Petra vi åkte ut till brunne och var med Fredrik och Christoffer, kulkul! Vi åkte cross, helvete vad fort det gick! Men roligt  var det:) Träffade även sötis Elin. Hon jobbade, bärde in ved, hon kämpade på riktigt bra!!
Idag har jag vart på stan med Isabelle, köpte en present till Lina och Emelie. Emelie fyller 16 imorgon, grattis i förskott gumman! Så jag åker dit imorgon. Imorgon kväll ska jag på bilbingo (igen), man kan vinna 20 tusen, och dom ska bli mina!! (HOPPAS HOPPAS HOPPAS).

Efter jag har käkat ska jag vara med Lina, har inte träffat henne på hela sommaren!


MIN FÖDELSEDAG

Idag är det ingen vanlig dag, för idag fyller jag 15 år!


Har inte kunnat blogga något eftersom min dator inte fungerar, den är urladdad och laddaren verkar inte funka.. Så nu bloggar jag från Jessikas dator. Men nu måste jag fixa lite saker, sen tar jag moppen hem för att hämta kläder! Sover hos Jessika ikväll. Jag börjar blogga igen så fort datorn min fungerar! Ha det bra, kiss and love!

(Går)dagen

Idag såg jag på fotboll med Alicia nere vid hamnen:) Såklart satt jag mig i en blöt stol, vilket jag inte märkte.. Så när jag reste mig upp var jag blöt fulla baken, såg ut som att jag hade kissat på mig..


Runt 9 stack jag ner till stan och mötte upp Emelie, vi gick till donken där träffade vi lite folk:) Så det blev bilåkning hela kvällen!

Imorgon kommer....
Josefin till mig. Hon ska sova över här, får se vad vi hittar på! Men nått roligt lär det bli=)

Nu ska jag... Borsta tänderna, sedan lägga mig i sängen! Vi hörs imorgon, puss!



15/7 Dagens outfit


BOGGDESIGN

Less på din bloggdesign? Kommentera så gör jag en ny åt dig. Det är naturligtvist gratis:))

:o

Vart tog alla kommentarer vägen?? KOMMENTERA MERA!
Vad ska du göra i sommar?:)

Grattis!!

Grattis Isabella Malm på 15 års dagen!! Hoppas du har det bra i Italien. Vi ses på lördag kväll älskling!


Bingo

Kom hem för nån timme sen från bingon i Frånö. Kom inte hem tomhänt, vann 500kr:D Rätt bra tycker jag;)


Mys

Sitter ute i solen och äter glass med mamma, mys är det! Ikväll ska jag bli miljonär, jag ska på bingo med mormor! Snart ska jag ta mig ett bad, sen tänkte jag se sista avsnitten av one tre hill. Men nu ska jag gå dricka vatten, vi seeeeeeeeeees!

17:15

Måste börja med och säga att Josefin är skitsöt när hon sover! Pratar i sömnen gör hon också.. haha!:D Vaknade imorse utav min lillasyster, dålig på skrika är hon inte iallafall...... Ibland önskar jag att jag bodde ensam, speciellt på mornarna.. Det skulle vara så otroligt skönt!
Hur som helst, klev upp runt 1, gick ner och käkade frukost. Sen klockan 2 tog vi bussen ner till stan, jag köpte ett hippieband på rean!
Kom hem för ca 30 min sen. Sitter och gör en ny design till min blogg!:D

Min dag

Hej på er! Sitter och tittar på film med Josefin från stockholm, vi ser på freaky friday. Under kvällen var vi med Manne och Pontus, dom stack efter ett tag så då drog vi och mötte Mattias. Vi var hos han, chillade bara, Lekte med Jockes kamera gjorde vi också. Ni kansle får se några bilder från den nån dag;) Imorgon vet jag inte riktigt vad vi ska göra, blir kanske en sväng på stan. Vi får se:) Nej, nu ska jag fortsätta att kolla på filmen. Så vi säger godnatt nu! Hörs imorgon.
PUSS





Jag och Josefin idag, fullt med chips!


Gammal bild på mig, haha




haloo

Sitter i Jessikas syrras lägenhet just nu. Jessika är och skjutsar Marija, hon skulle hämta nån telefon hos Karin. Det skulle gå snabbt sa Jessika, hmm hon har väl vart borta 45 minuter kanske? Man börjar ju undra om hon har kört av vägen eller något..
Måste bara tillägga att jag saknar Lina nå sjukt! Har inte träffat henne på hela sommaren... Förmodligen så träffar jag henne på Lördag, då jag fyller år:)

SÄLJES LÖSHÅR

Svart hårförlängning säljes med clips (12 st).
Användt fåtal gånger.
Pris: 550 kr

Maila: [email protected]

20:10

Gårdagen spenderades med Jessika och andra gulliga. For till Hampus på kvällen, sjukt längesen man träffade han! Vi softade och hade det allmänt trevligt. Idag tog vi bussen til Kramfors, för att hämta Jessikas moppe. Åkte moppe till Härnösand. Det gick fortare än vad vi trodde. På 40 minuter var vi framme! Käkade nyss upp min kycklingfavvo, mumms! Om ett tag kommer Jessika till mig, då ska vi sitta barnvakt 1 timme, sen ska vi träffa Sebbe och Leo. Få se vad vi hittar på:) Aja, vi hörs senare! Nu ska jag fixa mig lite:)
PUSS

ÄLSKAAA

Träningen var inte alls så jobbig som jag trodde att den skulle vara. Dock var jag ju inte med ute i spåret. Det var mest spel och övningar. Sista 30 minuterna var det fys. Vilket jag klarade bra=) När jag skulle ta emot ett långt lyft, så sprang jag bakåt och ramlade.. Hahah.
Känns så skönt att träningen är igång igen, det kändes faktist riktigt bra när jag var på planen. Gud, jag älskar att spela badminton. Haha fan vad jag låter som en nörd, men det är faktist askul och framför allt när man inte har spelat på ett par veckor! Och alla ni som säger att det bara är att slå på en boll, ni tror fel! Badminton är så mycket mer än att stå stilla, lyfta på armen och slå till.


Träning på G

Snart ska jag iväg och träna, eller snart och snart.. Ska vara ombytt och klar kl 19:15, sedan håller träningen på tills 21:00. Som tur var slapp jag löpningen. Har bara ett par skor hos pappa. Men två timmars träning inomhus räcker gott och väl för mig.. Få se om jag kommer överlevande hem. Min kondition ligger på botten just nu........

JESSIKAS DAG






Idag är den ingen vanlig dag, för idag är det Jessans födelsedag! HURRA HURRA HURRA!
Hoppas du får en kanon 15 års dag gumman!

Gott



-Ja det ska jag!
Nu är jag på jorden igen. Tack

USCH

Uschaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa, inte var det kattpiss... Hade visst spillt ut juice och inte låg det bara på golvet, utan i sängen också! MMMMYYYYYYS!!!! Fyfan vad det stinker... som jäst luktar det;s Blä, nu fick jag ta över städningen.. Lika bra att jag städar hela rummet på en gång.
Vi hörs

Dagens vill ha

Dagens vill ha: En egen massör

Hejhej

Det är sommar och jag hinner inte blogga! Men maila gärna om ni vill ha en bloggdesign, [email protected]

Jag åt morotskaka här om dagen, fick reda på att det var morotskaka efteråt.. Det var faktist gott.

Jag är riktigt trött ich utmattad, ska snart hoppa in i duschen sedan blir det att se på one tre hill.
Imorgon har jag fys träning, ryktast om att det ska bli en hård träning!!
ÅHHHH kollade under sängen nyss, KATTPISS.. Tur att jag har en pappa som sköter det...

Snart hemma

Hej vänner! Jag tycker att det är bra att bussarna har skaffat trådlöst nätverk:DSitter på bussen nu påväg hem!  Hem ljuva hem, borta bra men hemma bäst! När jag var liten sa jag alltid borta bäst men hemma bra. Nu är det tvärtom. Det är alltid lika skönt när man kommer hem, när man har varit borta ett bra tag. Dock har jag bara varit borta i 4 dagar..
Fyfan vilket oväsen det är på bussen!! Halva Afrika är på den..

Allting dyker upp när man försvinner

Kvällen spenderades med; Rebecca, Alexander, Tobias, Jennifer och Jesper! Vi gjorde inte så vidare mycket, såg "super zebran". Eller såg kan jag inte direkt påstå, men filmen var iallafall på. Imorgon bitti åker vi ut till stranden, blir där nån timme, sedan åker vi hem till Rebecca så jag kan packa väskan. 16:15 går mitt tåg från T-centralen i Gävle. Ska bli skönt att komma hem, men ändå inte! Nu när man har lärt folk oså. Kommar sakna Rebecca och hennes galna kompisar! Massvis.
Jag ser fram emot att få träffa Jessika, hon har massvis att berätta för mig! Åh, vad jag längtar!



17:48

Blev väckt av Rebeccas mamma runt 9. Åkte till stranden strax innan 10. Träffade en massa folk där, hade det super trevligt! Riktigt pinsamt var det också, jag simmade i vattnet, sen när jag kom upp från vattnet så tappade jag min bikiniöverdel.. Ni kan ju fatta om dom skrattade......... Typiskt mig.

Om ett tag ska vi cykla till Rebeccas träning. Efter den ska vi kanske vara med några sötisar. Få se hur det blir med det! Haha här i Sandviken pratar dom rätt strange, dom säger vela istället för vill/ville.. Och dom frågar "ska vi va?" man säger ju ska vi vara med varandra eller nåt sånt. Haha, jaru!
Kliade mig nyss på benet, nu bränns det..

Bilder sen igår





Snart 00:00

Klockan börjar närma sig 12 slaget.. Det sägs att det spökar i Rebeccas hus.. Jag vet inte riktgt.. Snart är det dags för anden i glaset, vi körde det igår också. Jag vet inte, men jag tror att det funkade. Aja, ni märker väl om jag kommer tillbaka levande..
Haha, jag gör alltis saker större än vad dom är! Men kolla här;


Dagens ( barfota, hehe)

Dagens outfit:


Vit blus- Indiska
Jeans (slitit dom själv)- Bik bok
Armband- Kappahl/Gina tricot

RSS 2.0