ÅRE DAGS

Slänger in mitt sista blogginlägg för kommande veckan. Hoppas jag ha kvar mina besökare när jag börjar att skriva igen! Om sisådär 40 min åker jag upp till öbacka, ska kolla sutet på Isabellas handbolls-match. Sen åker vi till åre! På fredag ska jag vinna PULKA-VM hade jag tänkt;; ha ett riktigt skönt sportlov allihopa, eller ni som har skolvecka, eller jobbar:)Skivan lyckades jag bränna alldelesnyss. Men frågan är om den funkar i bilen, den gjorde inte det i pappas bil. Men Isabellas kanske(;
Nu ska jag kila iväg, får hoppas att jag inte kommer hem med några brytna ben eller armar..

Måste bara berätta om mitt kap jag gjorde idag, köpte snowboard skor för 27kr!!!!

It´s over- Kesse McCartney





Hatahatahata

Snacka om att jag blir irriterad. Jag skulle bränna ett par skivor som vi ska dunka i bilen påväg till åre. När jag har gåt igenom ALL musik på datorn och ska föra över låtarna, så funkar det inte. Man måste ha windows media player installerat, och det har min bussiga farbror tagot bort från datorn. Och inte går det att installera det heller!;s Vad sur jag blir!!!

Men en sak som var bra är att min älskade pappa har städat mitt rum:*
Ett + på honom!


LOV

Tjenatjena, sitter på skolan. Slutade för tio minuter sen. Jag väntar på bella, vi ska snart bli hämtade av min låtsas pappa Mats. Vi ska åka till godishuset=D Senare idag ska jag och Sundberg åka snowboard i dagisbacken, vi får väl se hur det går.. Men nu ska vi åka, vi hörs senare!

NU  ÄR DET SPORTLOV, vad ska alla göra på lovet?
Jag ska åka till åre med Isabella! Nån mer som ska dit?


Kulturveckan

Här kommer en låt från idag:) Det är Jessica och Elin som sjunger, Axel på gittar. Jessica i blondt hår och Elin i brunt. Lägger in fler videos senare, när jag får tag i dom:)

Lyssna och njut!




Onsdag kväll

Jag vågade på mig att färga håret, med hårfärgen ja la ut bild på i tidigare inlägg. Resultatet blev väääldigt mörkt. Snarare svart. Eftersom jag fortfarande inte har hittat mitt usb, så kan jag tyvärr inte lägga ut några bilder=/ Men imorgon ska jag vara så duktig och städa mitt rum, så då lär den nog komma fram:)
Imorgon är det inga lektioner, bara ett läspass. Efter läspasset går vi ner till teatern och tittar på gerestasskolans musikgrejs, det är elever som sjunger, dansar, läser dikter mm. Det ska bli väldigt kul o se=) Modiga Jessan ska ska ju sjunga=D Efter den förestälningen ska vi tita på kiörningsskolans musiks sak=) Alltså bara musik hela dagen, funfun=)) När allt är färdigt ska jag och Isabella gå en sväng på stan.
Men nu ska jag kila, vi hörs imorgon!


Onsdag

Provet gick inte så vidare bra.. På Fredag har jag no prov. Hur det går vill jag inte veta, men om jag är duktig och pluggar nu så kommar det nog gå bra:) Såå, hejjjs!


Tisdag

Jag ångrar mig att jag inte pluggade spanska idag.. Har prov imorgon, och nu insåg jag att jag kan verkligen ingenting.. Men annars blir det väl omprov, men så illa ska det inte bli!:) Träningen gick inte så bra idag, eftersom jag hade ont i halsen innan, nu är det värre. Men det är sånt man aldrig lär sig av, "träna inte om du är sjuk". I det här fallet var jag inte sjuk, men aaja! Nu ska jag kika vidare lite på bloglovin, sen ska jag sova eller nåt=)
Godnatt

FETTOTISDAG

Idag på hemkunskapen bakade vi semlor, om dom vart så lyckade vet jag inte riktigt... Man brukar inte ha på spisen Frida?????
Idag har jag inte gjort så mycket mer än skolan. Imorgon har vi prov i spanska.. Och nej, det kommar inte gå bra. Det känner jag på mig. Har inte pluggat nånting alls, och hinner inte heller. För har träning till 8 nångång, sen ska jag hem och se på andra avenyn=D Oj, vad tiden rullar på! Nu måste jag packa väskan sen ska jag åk upp till öbacka och träna!
Vi hörs senare, puss


HATAAA

Åh, skönt att jag har vatten i ena örat... Fick nyss tips om att jag skulle luta huvudet snabbt åt sidan, men inte fan hjälpte det!!???!! Ont i ena käken har jag också.. Hatar badhus, eller ja vatten... Hejdå
hehehehe

Måndag

Idag hade vi i skol-if någon utbildning. Ganska intressant var det. Jag och Jessica blev väldigt sugna att åka på ett läger i sommar.
Runt halv fem mötte jag upp Isabella och Sundberg på stan. Jag och Isabella köpte varsin frukt, sen gick vi till Sundbergs mammas jobb. Där vi gymmade. Skönt var det. Efter vi hade gymmat drog vi vidare till simhallen.
Men nu ska jag packa upp väskan, sedan kolla vad vi hade för läxa imorgon:)

Sooovgottt!

I remember

Det fanns en person som gjorde mig hel,
som alltid fanns där, som alltid ställde upp.
Vart försvann du? Vad hände?
Jag finner inga svar,
men andagligen så ska det vara så som det är nu.
Minnerna sätter sig som plåster. Dom försvinner aldrig.

den som aldrig har upplevt kärlek har aldrig upplevt riktig saknad.

Buddhismen/Kristendomen

Usch vad jag känner mig stressad nu, arbetet ska vara inne imorgon. Och jag har ett par frågor kvar som jag inte hittar svar på. Är det ingen som kan någonting om Buddhismen eller Kristendomen? Då tänker ni väl, leta på google. Men det har jag gjort, sen igår. All fakta kommer fram.. Förutom den jag behöver. Så aja, får väl fortsätta leta vidare och hoppas på att jag hinner färdigt. Kommentera om ni är expert på religion. Det skulle behövas just nu...

Kolla upp om du har en dömd pedofil i närheten av ditt hem...

Har du en sexbrottsling i närheten av ditt hus? Tryck >HÄR< för att kolla.. Det är rent sagt ut VIDRIGT hur dem håller på! Tur att det finns straff! Som tur var hittade jag ingen på listorna som jag kände. 

År 2007 anmäldes nära 12 600 sexualbrott. Med sexualbrott menas till exempel sexuellt ofredande, sexuellt tvång och våldtäkt.

År 2007 anmäldes 1214 våldtäkter mot barn under 15 år. Det är över 3 st/dygn i snitt.


Melodifestivalen

Jag tycker att alla bidragen var hyffsat bra ikväll iallafall. Och grattis till Emd och Molly! Mina favoriter som gick vidare ikväll dessutom;; Vann eran favorit? Jag tycker att Melodifestivalen var bättre förr, när det var en stor på en gång. Vad tycker ni?

Bidragen till MELODIFESTIVALEN


Velvet- The Queen

Rigo & The Topaz Sound feat. Red Fox- I Got U


Molly Sandén- så vill stjärnorna

E.M.D.- Baby, Goodbye

Mikael Rickfors- Du vinner över mig!

Maja Gullstrand- Här för mig själv

Sofia- Alla

BWO- You're Not Alone

TILL GLOBEN
• E.M.D.- Baby, Goodbye
• Molly Sandén- så vill stjärnorna

VIDARE TILL ANDRA CHANSEN
• Rigo & The Topaz Sound feat. Red Fox- I Got U
• BWO- You're Not Alone


Te drickning och skorp ätning

Nu sitter jag framför tv:n och tittar på Postkodsmiljonären med mormor. Vi har nyss gjort i ordning te och skorpor! Om fem minuter börjar Melodifestivalen. Det skulle vara riktig bra artister idag har jag hört:) Men det åter står väl och se. Men tillbaka till tv tittandes, bloggar senare ikväll om jag orkar!
Kissss / Josefin

Jordgubbe med citronsmak

inte förtsa gången,
inte andra gången,

utan tredje gången.

Lördag

Vart inget bloggandes igår!
Men hur som helst. Bussen till Sundsvall gick super bra, slapp betala för det var något knas med apparaten! Klippningen gick också super bra, tack veronica. Efter jag hade klippt mig mötte jag upp Ayla på stan. Vi gick omkring och kikade lite på affärerna. Jag blev sminkad av en som jobbar på Body shop också. Runt 12 gick vi och käkade lunch, jag åt enchiradas (ingen aning om hur det stavas, eller om det heter så). Sen mötte vi upp Camilla, gick och fikade! Ja, som ni ser så åt jag nästan hela dagen igår hahah.
På bussen när jag skulle hem trodde jag seriöst att jag skulle bli knivhuggen av passagerarna bakom mig. Jag vågade inte lyssna på musik, jag var skiträdd! Bara inbillning, haha. På kvällen åkte jag till mormor, och nu sitter jag här och pluggar litegranna. Snart ska jag hoppa in i duschen, och gå till klings med vovvsen o köpa aftonbladet åt mormor!
Kul att jag har tappat bort mitt USB, så jag laddar upp bilder till veckan. Bättre sent än aldrig!
cyyyya


Jag blundar för verkligheten..

Riktigt less jag blir på bloglovin! "sidan går inte att visas", eller nåt liknande.
Aja, får väl kika igenom allt imorgon.
Idag gick skolan helt okej, sista timmen gick jag och Frida på utvecklingstiden, vi gick på skol-if och spelade badminton=D Super kul! När jag kom hem skrev jag lite på So uppsattsen, jag skriver om Kristendomen/Buddhismen. Någon av er läsare som kan mycket om det?:) Den ska vara inlämnad på Måndag.. Och jag har knappt till gjort hälften.. Det värsta är att jag har fullt planerat hela helgen också! Men det ska nog lösa sig=) Imorgon bitti kl 7.25 tar jag bussen till Sundsvall. Ska vara modell för Veronica som ska klippa mitt hår! Efter det är färdigt innan 11 nångång ska jag möta min faster Ayla i stan, verkligen längesen vi sågs! Vi ska käka lunch, prata och ha det allmänt mysigt!

/Josefin Holmberg Engstrand

Ja, vad säger man..???

Jag pratade nyss med Isabella i telefonen.
Vi ska till simhallen, bada, leka och simma!


Jag- Jaa, men vi åker dit tidigare för då kan vi leka!
också leker vi att vi är delfiner!:D
Isabella- Ja, eller valar låter nog bättre...
Båda- hahahah klockren!

HJÄLP!!

Åhhh nu har något hänt med min blogg IGEN! När man trycker på ex: kommentarerna eller ska byta månad så blir allt helt knas. Allting åker längst ut i sidan och färgerna mm blir konstigt;s
VET DU HUR MAN GÖR? KAN DU HJÄLPA MIG?

Trött Jossan

Nu faller snart ögonen ihop,
ähh, godnatt!

Tisdag

Idag satt jag på skolan till 16.40. Förstår inte hur jag orkade!
Satt två och en halv timme framför datorn och gjorde skolarbete. Jag gjorde en fråga..
Kvällen har jag tillbringat i en av Öbackas haller. 18.00-19.00 spelade jag Badminton.
19.00-20.05 hade vi badmintonspelare Friskis och Svettis!
Imorgon har vi ledig dag! Så jävla skönt. Älskar att vara ledig, fast det gör väl alla?
Mina planer för imorgon är: Sova, sova, sova, bella, simma, sova.
Fast så fort jag är ledig brukar jag vakna tidigt..


En sommarbild, när jag var blondin.




Tävling!



Jag är med och tävlar om dessa gósaker!
Det är bäl bara att hålla tummarna och hoppas på det bästa:) Hihi
Tryck här för att komma till tävlingen.

Bad och soldag!

Efter skolan så sparkade jag och Isabella oss till hennes Farmor. Snuskigt kallt var det ute! Man klär sig efter vädret brukar man säga.. Men lite svårt när det är typ 15-???
Vi åt stuvade makaroner med ketchup, och såg på Mojje och Mimmi i Karibien. Det är nån barnfilm, men det var fan bra! Vilken sommar känsla man fick av filmen! Det var sol, bad, och utomlands! När jag tänker på utomlands så börjar jag tänka och längta tills hur länge det är kvar tills jag ska åka!
Runt halv sju, gick vi till badhuset och mötte upp Sundberg! Kvällssim idag igen;; Riktigt flitig börjar jag bli, höhö! När vi hade simmat färdigt gick vi till det nya solstället, eller nytt och nytt. Det var iallafall första gången för mig jag var där. Det var inte tänkt att jag skulle sola men jag hoppade in med Bella!
Åh, imorgon ska vi baka semlor på hemkunskapen. Fast egentligen är det inte så gott ändå, men det funkar(Y)!
Nu ska jag byta om till pyamas och hoppa ner i sängen.
Pussss

Mimmi och Mojje i Karbien. v



Söndag

Kom nyss hem från gymmet. Har tränat hårt med Jessica. Riktig kul! Klarade mer än förväntat faktist:) Imorgon är der Måndag, jag hatar Måndagar. Då är det en hel skolvecka kvar tills helg. Imorgon ska jag på kvällssim med Lina, myyys:) Jag skulle nog behöva rensa och städa min garderob, den har förfallt. Klädkorgarna ligger ovanpå varandra i en bunt..


(bilden är tagen från google, altså inte gymmet där vi var))


.

Jordin Sparks-Tattoo








Hjälp!

ÄR DET NÅGON SOM DESIGNAR BLOGGAR GRATIS???

Alla (L) dag

Alla hjärtans dag, ganska onödigt för oss som är singlar. Jag tar nog alla <3 dag, som vilken dag som helst. Man kan väl alltid ha det lite extra mysigt?:) Fast det är klart, det är är tradition med alla <3 dag. Par köper presenter till vanadra. Men för oss singlar är det inte lika mysigt, iofs vi kan ju ha det extra mysigt med vännerna!



HAPPY VALENTINE

Fredag den 13e

Jag har börjat trott på oturen starkare nu..


Fredagen den 13e

Dagen, då allt kan hända?
Otursdagen, själv så har det inte hänt nåt speciellt oturaktigt idag. Men dagen är inte slut, det kommer väl!
För två-tre år sedan på Fredagen den 13. Så brann ett torkskåp på skolan, det gick brandalarm tre gånger den dagen. Brandkårar, poliser och ambulanser kom. Men det kan ju inte ha vart något med att det just var "otursdag"? Sånt kan ju hända precis när sm helst, men då trodde man ju att det var bara för otursdagen. Jag trodde mycket på sånt när jag var mindre. Dock gör jag det nu med, men inte lika mycket! Allt som händer, det händer nog med stor slump. Ja, jag tror på ödet är enklare att sagt.

Har du vart med om något fruktansvärt på Fredagen den 13e? Skriv en kommentar i detta inlägg, så publicerar jag den/dom sen, om du vill=)


tävling!


Jag är med och tävlar om en goodiebag hos FINEHAIR . Inte skulle det sitta fel!
Nu är det väl bara hålla tummarna och hoppas på att man vinner!

Det här kan man vinna:

- Loreal hårborste (bra att borsta blött hår med)
- Loreal bag (bra om man tex tränar och att ha med shampo+balsam i)
- Spegel
- Wella hårmousse
- Hårnålar
- Diverse varuprover
- Loreal penselkit för makeup
- FACE Stockholm Mascara
Allt kommer i den fina påsen med rosett från Lorea
l


12 februari

Vad skönt, No provet är flyttat några veckor framåt, fast då kommer vi ha två prov i ett. Men hellre allt på en gång. Fast då hinner man ju glömma bort det man nyss har lärt dig. Men det ska nog funka. Klockan sex ikväll ska jag träna badminton, efter badmintonen så har vi obelatorisk (stavning?) friskis och svettis träning. Så lite över två timmars träning ikväll!

Påminner er igen, vill ni ha över 1000 besökare?
Klicka in på länken!> http://www.viraltrafik.se/?jjholmberg

önskningar kommer aldrig i uppfyllelse, inte för mig iallafall

12 feburari 2006, lämnade du oss. Tre år har gått.
Jag älskar dig, världens bästa farmor.


I want to start a new journey. To heaven.
I only wish you were here with me,
so I could give you one last hug.
Say that I love you.
I hope that you wait for me, on the other side.
Behind the world is a new world.
You are a true angel. With wings.


ganska härlig dag, fast ändå jobbig!

Klev upp runt sju, käkade gröt till frukost sen begav jag mig till skolan. Första arbetspasset hade vi Engelska, kollade på nån svart/vit skit film. Jag somnade till dom sista 10 minuterna, riktigt skönt var det! När vi hade idrott så hoppades jag på -15 grader så vi skulle slippa åka. Men inte vart det så. Så det blev ett stort varv längdskidsåkning:D När det var avklarat kände man sig riktigt bra! Haha. 
 
Nu på kvällen har jag vart och simmat med Lina, vi höll igång en timme! Det var skitskönt när man väl hade hoppat i plurret=) Det var lugn musik, tända ljus och mörkt i simhallen. Super mysigt, och väldigt avslappnande! Varje Måndagar och Onsadagar är det kvällsssimning mellan klockan 19.30-21.00.

Tack för kvällen Lina!


hårfärg

Kom nyss hem från träningen, gud var skönt det var!
Köpte två stycken hårfärger idag på ica, 47kr st, halva priset! Jessica och Lina ska färga håret mitt imorgon, fårse hur jag gör. Eftersom jag kanske ska köpa hårförlängning, så då måste jag färga den också. Aja, får se hur jag gör:) Jag kommar säkert få svart hår, men får hoppas att det tvättas ur efter några tvättar:)
Såhär ser förpackningen ut;


över tusen besökare

Vill du ha över tusen besökare på din blogg? Gå in på http://www.viraltrafik.se/?jjholmberg . Det tar bara några sekunder så är du medlem, och du kan få över tusen besökare! Tryck på länken!
ALLT ÄR GRATIS


frilufutsdag

Kom nyss hem från friluftsdagen! För min del vart det lite skridsko åkning, snöskor också lekte jag i snön. Ni kanske inte fattar vad snöskor är, men man kan gå upp för berg med dom också har man stavar till osv.
Riktigt kul faktist! Ni kan se bild här nere vad det är för något jag menar:)
Jusste, tack Rebecca för bulan i pannan jag fick!(K)
Ifall ni undrar vilka det är på bilderna så är det:
Isabella med vit mössa och blå fjällräven
Jessica med blå tjockiströja och ingen mössa.
Jag med grön jacka och svart mössa

(tryck på bilderna så blir dom större)






 BRA KÄMTAT SUNDBERG (Y)



 


 

   




a thousand dreams

Vad hände mellan oss? Det skulle ju alltid vara vi tvån.
Vi skulle visa varandra vägen när vi hade det svårt.
Men du valde din väg, lämnade mig kvar.
Alla våra planer, om framtiden och allt vi skulle hinna göra,
dom planerna är spräckta för längesen.
Precis som en ballong som man her en nål i.
Ballongen spräcks och all luft försvinner ut.
Den blir tom.


Sockerkaks muffins

Superenkla sockerkaksmuffins med maräng smak.¨
ugn: 175*
tid: 20 min

du behöver:
2 ägg
1 1/2 dl smöt
2 dl socker
1 msk vaniljsocker
1 1/2 - 2 dl vetemjöl

Blanda socker och ägg poröst. Blanda i mjölet. Tillsätt smöret och vaniljsockret. Blanda med elvisp tills smeten är halv tjock och jämn. Klicka ut i formar. Och in i ugnen!
Tyvärr har jag ingen bild på dom, men super goda blev dom!

måndag, lediga

Idag är vi lediga från skolan, hela Härnösand är det. Tror jag iallafall, eftersom min lillasyster som går på dagis också är ledig. Jag älskar lediga dagar, speciellt när vi är lediga på skoldagar. Så himla skönt att kunna sova ut. Imorgon har vi friluftsdag, börjar klockan nio och slutar klockan ett. Så det blir lite sovmorgon imorgon också! Skööönt=) Sen är det bara tre skoldagar sen helg igen!! Vi har No prov på Fredag och jag glömde böckerna på skolan, fast det är jag nog inte ensam om. Så får se hur det går=) Fast jag lär ju få in lite i huvudet på två dagar;) Natten tillbringades med Isabella, vi såg på tv och pratade sen somnade vi=)
Sitter och kikar på Gina tricot´s hemsida, såg att man kunde beställa hem kläder därifrån. Skitbra, det måste vara nåt nytt dom har gjort? För jag har aldrig sett det;o Frakten kostar bara 34,90 kr.
Har du någon bra klädhemsida att tipsa om?


nytt

Som ni ser så har jag en ny header, tack ida=)

22.22

Nu sitter jag hos Isabella, vi ser på beck- flickan i jordkällaren! Fast jag har redan sett den en gång, så den är inte likabra! Vi åt nyss fruktsallad, eftersom det inte blev av sist! Muuummmmms!!(L) Jag har tjatat på bella att hon ska skaffa blogg, så nu ska jag hjälpa henne med den=) Skriver mer ikväll eller imorgon.
Cyaaaa


heart break

Förut var vi fyra
Du, jag, kärleken och lyckan.
Nu är vi också fyra.
Jag, ensamheten, hatet och smärtan.


jag hatar snön

Gud vad jag hatar snön! Var ute och gick imorse, hundarna gnällde så! Det var snö säkert 15 cm upp till benen! Uschusch, jag vill ha sommar NU!!




Nu har jag satt min lillasyster i arbete!




lördag

Klev upp kvart i 11, käkade frukost, sen drog jag ut på promenad med min mosters hundar. Vi är hundvakt, för hon är i Thailand. Var ute drygt 30 min. Vid halv tre skjutsade Linas pappa ner oss på stan. Vi köpte chokladpudding och bulle, vi gick till hennes lägenhet! Sjukt cool är den iallafall! Om man åker hiss upp till hennes våning så stannar hissen inne i deras lägenhet;o Vi körde bilbana, körde nåt annat bil spel och hade det mysigt=)
Lägger in fler bilder imorgon.

Det blev en skön hemma kväll hos Isabelle. Vi såg på melodifestivalen, fingervirkade hahah och snackade en hel del:) 
Stefan kom och hämtade sin ipod också.. Som jag lånade med mig hem på nyår:)
Nu ska jag fixa mig, hoppa till sängs och ringa nåt samtal:) nattinatti






fredag

Hejhej, har legat och degat i sängen sen jag kom hem. Och det var runt 2 nångång. Idag åkte vi skidor på idrotten, fyfasiken vad ont i halsen jag fick (det var för jag var förkyld). Var och knäckte ryggen idag, jag gör det en gång i veckan. Proven gick hyffsat bra också!  Ikväll ska jag vara med Isabelle, jag har ingenaning om vad vi ska göra:)


jag vill ha vingar!

jag har kännt samma sak i två år nu, saknad, saknad, saknad.
Jag önskar att det bara var en dröm och allt var som vanligt.
Vissa önskningar går inte i uppfyllelse. Så är det bara.

Finns inget att göra åt det, jag vill inte gömma undan det bakom ryggen.
Men jag vill inte tänka på det heller. Vilket jag gör varje dag.
En dag ska jag få se dig igen.
Dansa på dom rosa molnen!


torsdag

Tjenamooors!! Kom hem för ungefär en timme sen. Var på stan med Jessan, käkade på Subway, väldigt trevligt! Vart en kulglass också! Vi tittade på glasögon åt Jessan, hon hittade ett par suuuupersnygga solbrillor som hon ska byta ut till glas och styrka om det funkade=) Avendsjuk blev man! Dock passar jag verkligen inte i glasögon=) Nu väntar jag på att Bella ska bli färdig så hon kan ringa mig, vi ska göra fruktsallad!
Jag är Inte ett dugg laddad inför dom två proven vi har imorgon, men det ska nog gå bra! Hoppas jag iallafall..



K                  Ä                    R                    L                    E                 K

114



Tjenare Jessan!

ge mig ork

Vad jobbigt, imorgon har jag både engelska och spanska läxa. Jag har inte ens börjat kika igenom de. Också har vi matte och engelska prov på fredag. Hur ska detta gå? Jag har verkligen ingen ork till att plugga idag. Håller på bli sjuk tror jag.. åååh nu ska jag äta glass eller frukt (om vi har)
Ikväll är det ju andra avenyn också!
Kom på en sak, jag har skrivit om nåt ätbart i varje inlägg nu på slutet typ, hah
Nu måste jag kila upp till bella och hämta lite grejjs, pusss







sminkborttagning (Y)

Såhär ser sminkborttagningen ut, den jag köpte! Hur bra som helst, tar verkligen bort allt smink från djupet. Jag rekomenderar verkligen den. Kostar runt 85 kr, finns på åhlens, h´m, lindex osv, finns på dem flesta butikerna.
Har använt den i över 1 år, tuben räcker i några månader, det beror på hur mycket kreme man tar.



igår, (måndag)

Hejhej, vart inget bloggandes igår! Var så trött när jag kom hem. Jag var med Isabella hela kvällen, först efter skolan gick vi ner på stan. Sen gick vi till hennes farmor och chillade=) På kvällen drog vi ner till donken och köpte glass , älskar glass!!(L)

gårdagens köp:
svarta lackskor med klack: wedins
vita och gråa knästrumpor: h´m
vita runda stora örhängen: h´m
lóreal paris sminkborttagning: åhlens
lite smått och gott: hemköp/lidl


äntligen hemma

Borta bra men hemma bäst! När jag var liten så älskade jag att vara borta, sova över hos kompisar, bara slippa vara hemma och ta det lugnt. Så är det nog nu för tiden också, men det känns ändå så skönt att komma hem=) Den här helgen har vart supermysig:) Och ikväll ska jag bara ta det lugnt, duscha se nå avsnitt av one tree hill. Sen framför allt SOVA!

RSS 2.0